Intermittent Living Program (8 weken)

Laat je gedrag meer synchroon lopen met je biologie en wordt de krachtige & flexibele Homo Sapiens die je in potentie bent. 

Wetenschappelijk Onderbouwd

Persoonlijke Begeleiding

Fysieke & Mentale Reset

Intermittent Living

Kom in contact met je oerkracht

De omgeving en omstandigheden die wij mensen hebben gecreëerd zijn in groot conflict met onze natuur, wat aanleiding is tot vermoeidheid, chronische stress en ziekte.
 

Om de evolutionaire mismatch tussen ons gedrag en onze biologie te verkleinen dienen we weer meer volgens onze natuur te leven.

Thomas van der Vliet, Performance & Intermittent Living Coach, dompelt je graag gedurende 8 weken onder in de Intermittent Lifestyle.

Aan de hand van krachtige DEEP LEARNING  (educatie en ervaring) leer jij lichaam beter kennen. Ook krijg je elke week uitdagingen mee voor thuis om zo tot een blijvende gedragsverandering te komen.  

Intermittent

Jorien Van Zanten

Zoveel meer vertrouwen in mijn lichaam.

Zo waardevol dat ik nu zoveel meer vertrouwen heb in mijn lichaam. Ik ben echt onder de indruk van wat het kan en waar het toe in staat is. En dat ik ondanks al het ongemak (want dat is er echt) mij toch tijdens de sessies zo op mijn gemak voelde en mezelf kon zijn door het enthousiasme, de kennis, passie en de professionele begeleiding van Thomas. 

Na deze 8 weken

Zul je het volgende ervaren:

  • Hoger energie niveau
  • Betere slaapkwaliteit
  • Minder afhankelijk te zijn van externe energie (voeding)
  • Verbeterde focus en scherpte door de dag heen
  • Vergroting van je stresstolerantie
  • Verbeterde kracht en uithoudingsvermogen
  • Gewichtverlies (mocht dit een doel voor je zijn)

Wat zit er inbegrepen?

Elke week een training of workshop (zowel fysiek al mentaal)

Elke bijeenkomst doen we gezamenlijk een training die aansluit op de theorie van die week bestaande uit fysieke uitdagingen, voeding, intermittent fasting, intermittent drinking, koude, hitte, zuurstofprikkels & cognitieve spellen. 

8 Stapsgewijze opdrachten voor thuis

Elke week krijg je opdrachten op gewoonteniveau mee voor thuis om gedragsverandering op de lange termijn te integreren.

Persoonlijke en professionele begeleiding 

De maximale groepsgrootte is 8 personen, waardoor er genoeg ruimte is voor individuele begeleiding. 

Deep Learning theorie

Alle wetenschappelijke kennis en informatie om 'het waarom' achter de trainingen en opdrachten te begrijpen + werkboek voor thuis.

Een nieuwe groep vrienden

De verbinding & sociale interactie staat centraal.
Intermittent Living
425,- euro

Intermittent Living Programma

De volgende groep start zaterdagochtend 13 mei 2023.


Er is plek voor 8 personen.

Data:
- Groep Mei 2022 = UITVERKOCHT

- Groep September 2022 = UITVERKOCHT
Groep mei 2023


Locatie: 
IN de Watertoren
Van Linden van Den Heuvellweg 2B

3134AE Vlaardingen

Wát een eyeopener!

Ik heb onder de bezielende leiding van Thomas de Intermittent Living cursus gedaan. Wát een eyeopener!
Een goede combinatie van hands on oefenen en theorie. Ook de groepsgrootte (klein) zorgden voor de benodigde dynamiek die goed hielp bij het doen van de soms pittige opdrachten. Het was erg gaaf dat je wekelijks weer uit je comfortzone werd gehaald dat geeft telkens een kick als het gelukt is. Belangrijkste is wel dat ik merkte dat je sámen meer kan en je wilskracht groeit door dingen samen op te pakken.

Je creëerde van begin af aan een sfeer waarin iedereen waardevol en krachtig was op zijn eigen manier. Ook was het 'geheimzinnige' goed om te leren over te geven aan wat komen gaat zonder dat we daar zelf controle op konden uitvoeren.

Ik vond het krachtig dat alle aspecten van een vitaal leven worden aangestipt; slapen, voeding, sporten, ademhaling. Alle factoren die ervoor zorgen dat we weer krachtig, flexibel en weerbaar worden.

De verbeterde focus en scherpte door de dag heen was zó duidelijk verbeterd dat ik me nu heb ingeschreven voor de vervolgcursus, zodat ik deze vernieuwde levensstijl ook kan vasthouden. Aanrader!
Eva de Vries

Vol positieve verrassingen! 

Tijdens de Intermittent Living trainingen werd ik continu fysiek en mentaal uitgedaagd. Zes weken lang vol positieve verrassingen! Ik kwam erachter hoe belemmerend mijn gedachten waren en kan zoveel meer met een andere mindset! Coach Thomas weet precies hoe hij mij uit kan dagen om nog net een beetje meer uit mezelf te halen. En ik ben trots op mijn 'tribe', die elkaar continu motiveerde en waarmee we in zes weken tijd enorme stappen hebben gezet. Jammer dat deze weken al voorbij zijn! 
Ilze Bot