Reacties en ervaringen die ik heb mogen ontvangen. 

Ik stond altijd AAN. 

Ik ben Kevin, 28 jaar en ben werkzaam als ondernemer & personal trainer in de sportbranche. Daarnaast ben ik heel mijn leven al gepassioneerd in de sport en dus ook altijd bezig met sport.

Ik had de uitdaging in mijn herstel. Met name de balans tussen rust en actief zijn op momenten dat het moet van je lichaam. Ik ben nogal een doorrammer en sta altijd aan. Waardoor ik mezelf ook vaak ben tegengekomen in situaties. Ik had hulp&handvaten nodig om daarin een mooie balans te vinden.


In het traject bij Thomas heeft de combinatie van het inzicht in mijn persoonlijke data en mijn ademhaling ervoor gezorgd dat ik nu veel bewuster door het leven ga.

Thomas is een coach die werkt voor zijn passie. Hij lost je probleem niet op maar helpt jou wel om samen het probleem op te lossen. Naast dat hij passie heeft voor zijn werk is hij ook een open mens en vooral zichzelf. Wat ook fijn voelt als je, je bij iemand open moet stellen.

Kevin Sas - Ondernemer, ex-MMA'er, Personal Trainer

Thomas has a trustful empathy.

Network Director at a logistic company, 57 years old, travelling worldwide the all year. A lot of dinners, parties and high tempo meetings and less sleep.

After many years of this activity, overweight, diabetes type 2 going to type 1 if I could not control it, I had to take care of my health, I hate injections/needles.

Even if I was an adept of practicing sports at the gyms , I could not reach a simple target by losing weight.

After the first mental session, I was doubting, but then combined with the physical session, step  by step, I could accept what Thomas was  bringing and let him having a positive influence on my change of life.

After few months of Thomas's coaching , I was losing weight and after some diabetes controls, I had to divide by two the medication taken for it.

6 months later, adapting more changes - but still having my glass of scotch a day like an apple a day , keeps the doctor away - I lost 12 Kgs and reduced to nihil the medication for diabetes and cholesterol.

So I have to thanks Thomas, for his brilliant positive energy and his way to make me accept gently some change in my life. Combining mental and sport activities was the key for me.

One of the quality of Thomas is of course listening and understanding.
Taking in account my past and the enormous pleasure I have with my job,  he could make me  accepted some changes for which I can see the results.
Thomas has a trustful empathy.

I recommended Thomas to some friends and their feedback have the same positivity.

Thomas, merci beaucoup!

Gervais Iralde, directeur Share Logistics 
Niet zomaar een coach.
Thomas heeft mij geholpen grenzen op te zoeken en motiveert me op een leuke manier om over deze grenzen heen te gaan. Ik weet nu dat ik meer aankan dan ik zelf dacht. Met als resultaat dat mijn lichaam aan het veranderen is. Ik ben mij bewust van mijn eetpatroon, spieropbouw en wat er in mijn lichaam gebeurt. Angst heeft plaatsgemaakt voor mentale sterkte en vertrouwen in mijn lichaam. Thomas is niet zomaar een coach, hij is een heuse medestander in jouw doelen.
Robert Reijnders - Ondernemer
Echt een top vent!

Als 24 jarige millennial gedreven in werk, sport en sociale activiteiten met vrijwel elke week een volle agenda botste ik vorig jaar tegen de lamp. Geen 'burnout', maar wel een vol hoofd waarbij ik niet goed een manier kon vinden om mijn ambities na te blijven streven én daarbij volledige controle te ervaring. Via een facebook advertentie kwam ik bij het Human Performance Lab terecht en startte we een traject met als doel om: Bewust Bevlogen te zijn. Stap voor stap, maand voor maand kreeg ik (met behulp van Whoop) steeds meer grip op mijn in- én ontspanning.
Ik heb nu het inzicht dat rust niet zorgt voor minder prestatie, maar juist echt bijdraagt aan het hele plaatje. En ja dit is een open deur, maar ik GELOOF het echt en handel er nu naar. Daar heeft de persoonlijke hulp van Thomas meer dan aan bijgedragen. Met behulp van data over mijn eigen lichaam belichte bij mijn dode hoek. Echt een top vent!

Laurie Mabelis, TedX, Public Speaking Coach


An attentive and good listenening coach.
Great experience ! I needed a change in my lifestyle. I was searching for   motivation to sport, healthy food etc. despite a busy agenda.
Thanks to his enthousiasm , knowledge and professionalism,  Thomas helped me to become fitter and more active. He is an attentive and good listenening coach, giving precise guidance and helpful advice.  Fantastic !
Sylvie Kosorog - Advocaat

Inzichten om je prestaties te vergroten

Thomas heeft onze community een uiterst waardevolle sessie gegeven omtrent Intermittent Living. Veel praktische handvaten en inzichten om je prestaties te vergroten + weerbaar & flexibel te blijven in de moderne jungle!''

Wiggert Meerman - Ondernemer, host Eindbazen, spreker
Ik weet nu hoe je zowel je mentale- als fysieke fitheid in balans kunt brengen. 

Thomas heeft mij met behulp van data op een overzichtelijke en duidelijke wijze inzicht gegeven in mijn slaapkwaliteit, herstel en prestaties. De data motiveerde mij om te beweging te komen en gaf inzicht in welke inspanning bij mij past en die vol te houden is. Dankzij de expertise van Thomas heb ik geleerd hoe ik data kan inzetten, maar nog belangrijker is dat Thomas mij heeft geholpen om naar het totale plaatje te kijken.

Want niet alleen je sportprestaties zijn van belang om fit en vitaal te zijn, het gaat ook om je mentale fitheid. Dankzij de training en coaching bij Thomas weet ik nu hoe je zowel je mentale- als fysieke fitheid in balans kunt brengen. Dit was eerder een uitdaging voor mij om deze balans te vinden. Ik ben erg tevreden het traject dat ik bij Thomas heb gevolgd, kortom een aanrader! Marcella

Marcella Maurits - Politie Nederland
Op mijn 37ste fitter dan ooit.
Mijn naam is stefan everaarts, 37 jaar en executive chef van 3 horeca bedrijven.
Ik deed al jaren aan sport en ook meer dan 3x per week, toch bleven resultaten soms achter. Van voeding heb ik genoeg kennis dus die 2 factoren waren goed. Ik had het gevoel dat ik een professional nodig had die het anders aanpakte dan een normale personal trainer/coach.
Uitgekomen bij Thomas ging ik aan de slag met coach thomas. Gelijk begonnen we met het dragen van een whoop strap om inzicht te krijgen in slaap en herstel. Aan de hand van data van mijn eigen lichaam konden we zo nieuwe gewoontes inbrengen en zien wat ze voor resultaat hadden en oude gewoontes afleren. Dit stukje van herstel en slaap was mijn missing link. Nu kon ik pieken met training op de juiste momenten voor mijn lichaam. En de mentale begeleiding daarnaast van Thomas die ook de data goed analyseert heeft ervoor gezorgd dat ik op mijn 37ste fitter dan ooit ben, 7,5 kilo ben afgevallen, 10km kan hardlopen en beter slaap en dus meer herstel en dus meer aankan.
Coach thomas is een enthousiaste coach met veel kennis van zaken die ervoor zorgt dat je het zelf leert zodat je het zonder hem kunt ipv alleen met hem.
Stefan Everaarts - Executive chef
Thomas is betrokken en prettig om naar te luisteren.
Mijn naam is Jordy, 26 jaar en marketing strateeg. Dankzij Thomas ben ik mij bewuster geworden van mijn eigen levensstijl. Met name mijn slaapritme heb ik kunnen optimaliseren. Het zijn kleine aanpassingen in mijn gewoonten die er voor zorgen dat ik nu productiever ben. Thomas is betrokken en een prettig persoon om naar te luisteren.
Jordy van Veen - Marketing Strateeg
Nog nooit zo lekker in mijn vel gezeten.

Voor mijn traject bij Thomas vond ik het heel lastig om de controle los te laten. Slechte gewoonten compenseren met goede, én dagelijks mijn voeding en beweging tracken. Thomas heeft d.m.v. zijn coaching mij rust gebracht. Rust in mijn hoofd en vertrouwen dat een keertje loslaten niet erg is. Dat je hier niet gelijk van aankomt of lui bent. Dit loslaten heb ik nu ook op andere aspecten in mijn leven toegepast. Ik heb nog nooit zo lekker in mijn vel gezeten! Ik ervaar enorme rust, zelfs nu in deze gekke tijden (corona).

Thomas is een coach die goed luistert en echt jou probeert te triggeren. Je vormt samen met hem een team en hij helpt jou de finish over.

Danique van der Tas - Dietist
Een cadeautje voor iedereen. 

Een cadeautje voor iedereen. Een echte reset van lichaam en geest. Super begeleiding en duidelijk verstand van zaken. 

Benjo van den Boogaard, ondernemer (Studio Why) 

Vertrouwen terug in mijn eigen lichaam.

Door een burn out heb ik een aantal weken geleden een uitval gehad van mijn rechter arm en been en spraak in combinatie met een angstaanval.

Thomas heeft me heel goed begeleid en nam de tijd in combinatie van een goede uitleg/coaching, vertrouwde ik Thomas 100%. Ik ben nu minder bang voor een nieuwe aanval en ik heb vertrouwen terug in mijn eigen lichaam.

Michael Mooij